Tour de Sastamala

Miksi lähteä Tour de France – Ranskan ympäriajoon, kun voit osallistua Tour de Sastamalaan!

 

Tour de Sastamala on 2.9.2023 järjestettävän VELO Sastamala -tapahtuman kuntoajoreitti (n. 110 km), jonka varrelle on vaalittu Sastamalan parasta kansallismaisemaa. Hyppää satulaan ja lähde tutustumaan Pirkanmaan laajimpaan kuntaan!

 

Kuntoajon reitti on kokonaan päällystetty ja sen varsi pursuilee huoltopisteitä ja kyläyhdistysten “pysäkkejä”. Lisäksi osallistumissarjoissa on valikoimaa perinteisten menopelien lisäksi aina kinneristä tandemiin, sähköavusteisina tai ilman. Reitille / kuntoajoon ilmoittaudutaan etukäteen ja halukkaille on ajanotto. Katso lisätietoja ao. linkeistä.

 

HUOM! KIURALAN PITKITTYNEEN SILTAREMONTIN VUOKSI REITTI ON MUUTTUNUT!

 

TUTUSTU UUTEEN REITTIIN TÄSTÄ LINKISTÄ

 

Lisätiedot: (klikkaa tekstiä)

Kuntoajokutsu Tour De Sastamala 2023

 

Ennakkoilmoittautuminen:

https://sastamala.tapahtumiin.fi/fi/


Ennakkoilmoittautuminen Tour De Sastamala -kuntoajoon päättyy 29.8.2023 klo 23:59.

 

Suosittelemme ennakkoilmoittautumista sujuvuuden vuoksi.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailutoimistossa tapahtumapäivänä klo 10:45 asti. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista pienellä lisähinnalla, ainoastaan käteisellä ja tasarahalla. Kilpailutoimisto aukeaa klo 9:30

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status